Контакти

гр. Бургас
бул. Демокрация 128, партер
тел./факс: 056 84 65 84
GSM: 0898 698 660

гр. София
кв. Лозенец, ул. Бяла 6, ет. 1
тел./факс: 02 96 33 100
 * Име : 
* E-mail : 
Телефон : 
Коментар :